Accommodatie

"Een plek waar ruiter en paard zich goed voelen"

We beschikken over een moderne overdekte rijhal van 20 op 40 meter, met elastische bodem (Agterbergh), beregening, spiegelwand en goede verlichting en verluchting. De onthaalruimte voor bezoekers biedt een mooi zicht op de binnenpiste.

De buitenpiste meet 20 op 60 meter. De drainage en de beregening zorgen ervoor dat de piste in alle weersomstandigheden berijdbaar is. Ook hier is gekozen voor een zandbodem met elastische versteviging.

Een longeerpiste met een zandbodem met elastische versteviging is beschikbaar. De longeerpiste en de paddock zijn in alle weersomstandigheden bruikbaar, opnieuw dankzij drainage en beregening.

Voor de verzorging en stalling van paarden ligt de klemtoon op regelmaat, rust, kwaliteitsvol en gevarieerd voeder, stro en hooi van de beste kwaliteit. Indien nodig, voorzien we houtkrullen in plaats van stro. Ruime weiden en een paddock zijn beschikbaar. De paarden komen dagelijks buiten.

Het contact met de paarden is voor ons belangrijk en ik zorg persoonlijk voor de voeding en vergewis me meermaals per dag over het welzijn van de paarden. We houden daarom bewust het aantal paarden beperkt en vragen van de eigenaars om mee te werken aan een rustig klimaat met focus op het welzijn en de opleiding van het paard.


Neem gerust contact met me op indien je meer informatie wenst?

IK LEER JOU GRAAG KENNEN